Историята на Принта-КОМ

Началото

На 16.08.1994 г. печатница Принта-КОМ прави първи стъпки в печатарството с един работник и една машина за офсетов печат, в работно помещение от 30 кв.м.

Развитие през годините

За 19 години печатницата нарастна по състав, оборудване и производство близо 10 пъти. Днес фирмата разполага с производствена площ от 520 кв.м., мощен машинен парк с напълно завършен цикъл на производство. С офсетовата си дейност нашата фирма задоволява и генерира потребност от висококачествена печатарска продукция и полиграфически услуги, като прилагаме в работата си най - съвременни технологии, оборудване и познания.

Чрез качествената продукция, Принта-КОМ извоюва пазарни позиции не само в Смолянска област, а и в страната и чужбина. Утвърди се като авторитетен бизнес-партньор на над 130 фирми и частни лица, като спомага и за по-добро представяне на клиентите си - производители от хранително - вкусовата промишленост - на млечни продукти, алкохолни напитки, парфюмерия и козметика, рекламни и туристически институции от Смолянска, Хасковска, Пазарджишка и Пловдивска области. Клиенти от Грузия, Армения, Русия и Германия предпочитат продукцията на нашата печатница.

Бъдещето

Следващата стъпка в растежа е обновяване на машинния парк на печатница Принта-КОМ и получаване на сертификат ISO 9001 за контрол на качеството.

 

Една от водещите печатници за Южна България

През последните години печатница Принта-КОМ се утвърди като предпочитано издателство в Южна България. Годишно се издават над 30 заглавия с общ тираж над 10 000 броя.